ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρία ξεκίνησε το 1959 στη Ραψάνη Λάρισας από τον Αστέριο Μαργκά. Η επιχείρηση πέρασε στη 2η γενιά από τους υιούς του ιδρυτή, με έδρα τη Λάρισα και με επωνυμία «Έπιπλα Μαργκά – Είναι μοναδικά».

Στην επιτυχημένη πορεία των 35 χρόνων τα «Έπιπλα Μαργκά» διεύρυναν το φάσμα των συνεργατών και πελατών με καταξίωση στην τοπική κοινωνία και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Με στόχους πάντα υψηλούς και στην 3η γενιά η ιστορία συνεχίζεται.

Το 2014 ενώθηκαν οι 4 μεγάλες εκθέσεις και μετά από χρόνια ξεχωριστής πορείας οι αδελφοί Μαργκά ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις όπως παλιά. Ο όμιλος Μαργκά (Alta Moda και Έπιπλα Κώστα Μαργκά) καλύπτει πλήρως την επίπλωση της κατοικίας και προσφέρει επιλογές για κάθε γούστο και οικονομική δυνατότητα.

Η νέα σημαντική δραστηριότητα είναι η αποκλειστική διάθεση μοντέρνων και ποιοτικών παιδικών και φοιτητικών δωματίων σε απίστευτα κόστη που παρουσιάζονται στην 4η ανακαινισμένη έκθεση της εταιρίας. Με το μεράκι και τη διαχρονική παρουσία τους τα Έπιπλα Μαργκά παραμένουν μοναδικά!

Με εκτίμηση,
Γιώργος & Κώστας Μαργκάς